• 607

  Colaj Café
  1 recenzie

 • Din septembrie 2012, Colajul experimenteaza colajul designului, al artelor, al gusturilor la pahar si in farfurie si place creativilor de toate varstele.

  Pe timp de zi, Colajul se defineste prin cafele aduse din toate colturile lumii, fresh-uri si platouri colorate. Spre seara, se intampla un vernisaj, o proiectie, un workshop, o bere buna sau un cocktail cald.

  Barul facut din usi, lampile din galeti, chiuvetele din ligheane, mobilierul nou si cel reconditionat, boltele cladirii vechi de peste 300 de ani sunt “butaforia“ care te asteapta in Colaj.

  Conceptul s-a nascut din nevoia de altceva in Brasov, din setea de evenimente locale si s-a materializat prin design, evenimente si arome; nonconformist, cu respect fata de trecut si, totusi, cu un aer fresh. De aceea, numele a venit intr-un mod cat se poate de natural, la fel ca si colaborarea cu Grolsch. Mai apoi, consumatorii de Colaj s-au selectat singuri; in mare parte artisti, arhitecti sau pioni ai scenei culturale, dar si “realisti“, cu interes fata de acel altfel.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 607 Creează un Cont Business
  pentru Colaj Café
  Arrow-right