• 633

  Spitalul Clinic Județean de Urgență
  0 recenzii

 • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a fost fondat în 1973 şi, de-a lungul timpului a dezvoltat cu succes o gama larga de servicii medicale pentru persoanele din orasul Brasov, judetul Brasov si alte judete vecine. Spitalul are o structură pavilionara. Activitatea se desfasoara în cinci clădiri, inclusiv clădirea principală, care a fost construita în anii '70.
  Spitalul este situat în centrul ţării, la o distanţă de 168 km de capitala tarii Bucuresti.
  Spitalul are peste 1700 de persoane angajate - medici, asistente medicale, personal auxiliar şi oferă standarde adecvate de tratament pacientului, în următoarele domenii: Medicina Interna, Gastroenterologie, Neurologie, Neurochirurgie, Chirurgie generală, Chirurgie plastica, Chirurgie Maxilo-faciala, Chirurgie toracica, Chirurgie vasculară, Cardiologie, Endocrinologie, Cardiologie interventionala, Ortopedie si traumatologie, Diabet , Nutritie, Boli Metabolice, Hematologie, Reumatologie, Balneo-fizioterapie, Urologie, Oftalmologie, Oncologie si ORL
  Blocul operator dispune de 15 săli de operaţie . Pe langa acesta functioneaza si sectia de Anestezie si Terapie Intensiva.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 633 Creează un Cont Business
  pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență
  Arrow-right