• 436

  Belvedere
  1 recenzie

 • Spatiul Restaurantului “Belvedere“ a fost conceput pentru a va oferi o imagine panoramica asupra Brasovului Vechi si Nou, atat la pranz, la lumina intensa a zilei, cat si la o cina la luminile feerice ale orasului.

  Decorul interior, contemporan, elegant, feeric ne invita sa visam si sa evadam.

  Restaurantul “Belvedere“ Brasov are dorinta sa fie unic, prin cea mai frumoasa locatie din Brasov, si mai ales prin bucataria elaborata, frumoasa, plina de pasiune si nu in ultimul rand accesibila.

  Va propunem sa o savurati acompaniata de cele mai fine bauturi, cele mai alese vinuri si intotdeauna de o muzica de calitate.

  Delicii culinare la inaltime:

  Uneori simţi nevoia de un răsfăţ, simţi nevoia să fii înconjurat de eleganţă, să mănânci ceva mai altfel, mai special. Ce să faci? Vii la Restaurant Belvedere, unde cu siguranţă vei avea o experienţă cu totul şi cu totul aparte, de la peisajul minunat, până la servirea ireproşabilă. Ca să nu te plictiseşti de acelaşi preparate, Restaurant Belvedere îşi schimbă meniul o dată la trei luni.

  Toate specialităţile din meniu sunt creaţie proprie ale maestrului bucătar Ioan Florescu, câştigător al multor concursuri de artă culinară. Experienţa şi talentul bucătarului îşi spun cuvântul, dovadă fiind minunăţiile pe care acesta le creează în bucătărie. Dacă vrei să fii surprins, poţi comanda surpriza bucătarului: decizi ce tip de carne doreşti, iar bucătarul va face un preparat care nu se află în meniu, special pentru tine.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 436 Creează un Cont Business
  pentru Belvedere
  Arrow-right