• 829

  Școala Generală Ștefan Octavian Iosif...
  0 recenzii

 • Recunoscuta ca SCOALA EUROPEANA, Scoala Generala Nr.11 „Stefan Octavian Iosif” Brasov confirma traducerea misiunii sale, creându-si managementul condus de valorile pe care le aplica în cadrul organizatiei, dezvoltând dimensiuni fizice si mentale, fixându-si ca zone de preocupari inovarea în materie de calitate, creativitate, leadership, adaugându-le acestora dimensiunea spirituala.
  Scoala Generala Nr.11 „Stefan Octavian Iosif” Brasov, actionând cu convingere în directia explorarii în profunzime a dimensiunii spirituale, a promovat valorile universale (dragoste, integritate, justitie, relatii de sprijin) si nationale, manifestând preocupare pentru recuperarea acestor valori si pentru promovarea autenticului.
  Privind scoala ca pe un „loc în care fiecare generatie îsi preda mai departe valorile”, am dorit sa cream de fiecare data valoare, spre beneficiul generatiilor urmatoare, urmând modelul propus de Augusto Cury:
  „Un profesor bun îsi educa elevii pentru o profesie, un profesor fascinant îi educa pentru viata. Profesorii fascinanti sunt profesionisti revolutionari. Nimeni nu stie sa le evalueze puterea - nici macar ei însisi. Ei schimba paradigme, transforma fara arme destinul si sistemul social al unul popor - numai si numai prin pregatirea elevilor pentru viata, oferindu-le ideilor lor.”

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie