• 501

  Sergiana
  2 recenzii

 • Domnule draga, mare cinste si bucurie ne-oi face de-i intra in locanta noastra. Afla, dara, ca te-om cinsti cu bucate alese, grijit tocmite, bere rece nemtasca si vinuri de soi, ca sa-ti tihneasca si sa te aline la casa sufletului!

  D-apai baga de sama,... la noi în chimnita se mananca-n trii limbi si toata gura-i bucuroasa. Saseste, ungureste si romaneste, c-aci ii capitala bucatariei ardelenesti!

  Doar p-o forma de-i pofti o proba de cetire, pentru trii feluri de vita, te-i lamuri: muschi de vaca cu tarhon, ca la Helder, ori la fel de bine-un muschi de vaca cu surt de costita afumata, ca la Pesta, si fain si-al treilea muschi de vita, cu sos pestrit si strochituri de ficatei. Si asta inca-i nimica, dara cartea noasta de bucate-i plina de bunataturi, de te ia cu rau de la inima, pohta ti-o tuna-n cap si ti-a ploua-n gura. Gazdasu Saf, ii dornic sa te omeneasca, asa ca vorba-i d-ajuns... Fii incredintat ca nicari n-oi afla, ori pe unde-i cauta, Bunataturi din Ardeal, ca la Sergiana!

 • Recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


  335
  Vat Andrea
  6 Decembrie 2015
  5


 • 501 Creează un Cont Business
  pentru Sergiana
  Arrow-right