• 523

  Golden Time
  1 recenzie

 • Rasfat pentru trup si suflet! Asta vor primi cei mai pretentiosi clienti, care vor pasi in hotelul Golden Time de 4 stele, deschis de curand la Brasov, pentru a satisface chiar si cele mai ascunse dorinte ale oaspetilor.

  Raiul gurmanzilor a poposit si in orasul de la poalele Tampei, cu retete unice in Brasov, din bucataria libaneza. Cele mai sofisticate si gustoase preparate libaneze sunt gatite in timp record: fie ca vorbim de homos, tabule, orez oriental sau falafel.

  Cunoscatorii acestor mancaruri au dat deja nota maxima, iar persoanele care vor sa incerce ceva nou au sansa de a inlocui meniul de zi cu zi cu delicatese libaneze. Nu au fost uitati, bineinteles, nici iubitorii de produse din bucataria internationala.

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 523 Creează un Cont Business
  pentru Golden Time
  Arrow-right