• 448

  Anturaj
  1 recenzie

 • Deoarece ne plac povestile cu final fericit, suntem mereu gata sa organizam evenimente memorabile pentru tine si prietenii tai! Atentia la detalii, pasiunea si experienta de peste 10 ani ne recomanda sa iti fim alaturi in cele mai importante momente din viata.

  Fie ca este vorba despre nunta, botez, aniversare sau orice alt eveniment, echipa noastra iti sta la dispozitie pentru o sarbatoare de neuitat, lipsita de griji.

  Restaurantul nostru dispune de 3 sali dotate cu sistem de ventilatie si aer conditionat, avand capacitate maxima de 200 persoane. De asemenea, oferim consultanta pentru orice fel de eveniment si va putem recomanda cu placere colaboratori pentru aranjamente de sala si aranjamente florale, muzica si fotografi.

  Cheama-ti prietenii si lasa-ne sa fim sufletul petrecerii tale!

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 448 Creează un Cont Business
  pentru Anturaj
  Arrow-right