• 618

  Cafe La Strada
  1 recenzie

 • De peste 5 ani suntem tot mai aproape de tine! Si nici nu se putea altfel... În oraşul de la poalele Tâmpei, un loc încărcat de istorie, nu se cuvenea să nu existe un colţ numai al tău, (special creat pentru tine). Aşadar l-am creat noi, se numeşte Cafe la Strada, iar pentru a perfecta în tot ceea ce presupune acum Cafe la Strada, ne-ai ajutat, pas cu pas, ne-ai ghidat exact spre ceea ce visai tu. Acum ai acest loc numai al tău, un spaţiu intim şi călduros, cochet şi elegant precum cafenelele parisiene ale anilor '30, cu o ambianţa plăcută şi o atenţie desăvarşita pentru fiecare detaliu.

  Cafe la Strada se mobilizează zi de zi după necesităţile clienţilor noştri, intuind mereu dorinţele acestora şi respectându-le cu rigurozitate. Cine va păşi o data pragul nostru, îl va mai păşi, cu siguranţă şi a doua, a treia oara, poate chiar mereu...pentru că aici se va simţi precum acasă, va fi satisfacut de toate serviciile noastre de cea mai buna calitate.

  Înca de la intrare se va simţi răsfăţat de miresmele îmbietoare ale savuroasei cafele illy, iar mai apoi profund impresionat de gustul de neuitat al varietăţiilor de specialitaţi culinare autohtone, dar şi internaţionale.

  Cafe La Strada este un concept inedit in peisajul brasovean, avand acel aer boem frantuzesc al cafenelelor din Paris, un melanj armonios intre bistro si cafenea.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 618 Creează un Cont Business
  pentru Cafe La Strada
  Arrow-right