• 685

  Teatrul Particular
  0 recenzii

 • Teatrul Particular Brasov , primul teatru independent din Brasov , infiintat in 16 iunie 2010 , un teatru dedicat artei actorului , un teatru realizat cu suflet pentru oameni de suflet .
  Companie dedicata tuturor spectatorilor care vor sa vada spectacole de teatru adevarat , spectacole cu mesaj ! Echipa noastra e formata din actori profesionisti independenti si actori de la teatrele de stat ! Colaboram cu scenaristi , regizori , coregrafi din intreaga tara ! Suntem deschisi tuturor propunerilor de bun simt , de calitate !
  Asociatia Teatrul Particular Brasov a fost infiintata de actrita Dorina Roman , care a dorit sa aduca , prin spectacolele sale , altceva in fata publicului din Brasov , un alt fel de teatru !
  Suntem un teatru producător de spectacole , o instituţie culturală nesubvenţionată de stat ; Teatrul Particular Brasov se bazează pe contribuţii ale societăţii civile şi sponsorilor.
  Primul spectacol a fost un spectacol one woman show numit "REINCARNAREA SALOMEEI" , pe texte de Oscar Wilde si Gilberto Martinez Columbia ; coregrafia maestra Maria Maftei Guth , protagonista Dorina Roman .Premiera 16 iunie 2010 !

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie