• 505

  Pilvax
  1 recenzie

 • Mâncărurile noastre au fost inspirate din renumita bucătărie ungurească şi ardeleană. Nu lipseşte gulaşul, în diferitele lui forme, supa de peşte, muşchiul preparat în diferite feluri, să nu mai vorbim de supa de gâină a bunicii, şi mult aşteptaţii gomboţi cu prune...

  Puteţi totodată încerca şi specialitatea casei, supa delicioasă a bucătarului nostru, Zoli bácsi, supa Pilvax.

  Pe lângă bucătăria ungurească nici vinurile nu pot să rămână mai prejos. Cele aproape 100 de tipuri de vin includ vinuri din renumitele zone viticole ale Ungariei, cum ar fi Tokaji, Szekszárd, Eger, Villány.

  Avem şi o gamă variată din vinurile romăneşti, recunoscute pe plan intenaţional: Aurelia Vişinescu, Domeniile Săhăţeni, Segarcea, Vinarte, respectiv vinuri din Prahova, Jidvei, Recaş.

  Din localul nostru nu lipseşte însă nici şpriţul, una din băuturile preferate de maghiari, în contextul descoperirii sifonului, la mijlocul secolului al XIX-lea, de către Jedlik Ányos.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 505 Creează un Cont Business
  pentru Pilvax
  Arrow-right