• 558

  Xen Culture Club
  1 recenzie

 • XEN Culture CLUB....Deschide-te pentru ceva interesant...

  Distractie fara probleme, preturi foarte rezonabile, muzica buna, pentru toate gusturile, evenimente saptamanale, acestea sunt lucrurile pe care le promovam si vrem sa le stabilim ca reguli pentru ca cei care ne viziteaza sa faca diferenta intre locuri unde oamenii vor sa fie vazuti cu brelocul, ceasul sau alte accesorii ``de fitze`` si locuri in care oamenii se distreaza, desi acestia nu cred ca asa ceva este posibil intr-o tara manelizata si ``sufocata`` de nonvaloare.

  Daca te nimeresti la un eveniment cu artisti invitati si ti se cere o suma (mica) pentru acces la spectacol sa stii ca acei bani merg direct la artistii care trebuie sa reuseasca sa supravietuiasca pentru a creea in continuare. Noi respectam toate persoanele care ne respecta si atat.

  In rest, traieste clipa (cu responsabilitate) si distreaza-te. Pentru ca viata merita traita, chiar si in momente de stres si(sau) criza economica... :)

  Rezervari se pot face la 0754 761 110, program in fiecare zi de la ora 09 pana a doua zi la 05 (cel putin).

  Convinge-te singur!

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 558 Creează un Cont Business
  pentru Xen Culture Club
  Arrow-right