• 457

  Funpark
  1 recenzie

 • Pensiunea cu restaurant Funpark, dispune de 13 camere tematice cu pat matrimonial (26 locuri), 80 – 120 locuri in restaurant, internet wireless gratuit, spatiu de joaca petru copii si gradina mare exterioara.

  Va asteptam la pensiunea – restaurant Funpark sa organizati evenimente importante din viata dumneavoastra. Va oferim gratuit consultanta bazata pe experienta in organizarea de evenimente, o camera gratis pentru sarbatoriti (in functie de numarul de invitati), discounturi la cazare pentru ceilalti invitati, sistem de sonorizare gratuit, acces la locul de joaca gratuit pentru copiii participanti la eveniment.

  Meniuri variate incepand de la 89 lei/persoana, flexibilitate la propunerile dumneavoastra, meniuri pentru copii, aranjamente si decorare sala, alte servicii auxiliare.

  LOCAL PENTRU NEFUMATORI !

  Este posibila si inchirierea intregului restaurant, inclusiv in timpul noptii, pentru evenimente, team-buildinguri, petreceri private.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 457 Creează un Cont Business
  pentru Funpark
  Arrow-right