• 538

  Fusion Cafe
  1 recenzie

 • Cat de placut este oare sa te plimbi printr-un oras medieval? Pe drumurile pietruite, pe langa case inghesuite ce-si scot la strada ferestrele curioase, case mandre ce-si poarta anii ca pe o haina bizara dintr-o alta epoca.

  Intr-o astfel de casa din centrul istoric al Brasovului se afla Musik Café si Fusion, doua locatii total independente una de alta.

  Este un loc unde oricine este binevenit, indiferent de varsta, sex sau clasa sociala.

  Trebuie insa mentionat inainte de toate ca este un spatiu familiar, unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea, unde barmanul este prieten cu toti.

  Daca iti place muzica rock, jazz, reggae, hip hop sau electronica buna, daca cauti un loc unde sa stai la o poveste cu prietenii pana in noapte tarziu sau poate sa dansezi, Musik Café si Fusion sunt alegerea ideala pentru tine.

  Este singurul loc din Brasov unde gasiti peste 70 de sortimente de bere!

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 538 Creează un Cont Business
  pentru Fusion Cafe
  Arrow-right