• 503

  Terasa Ceasu` Rău
  2 recenzii

 • Dragilor, v-ati gandit v’odat cum ar fi al mai bun loc in care sa-ti placa sa te-asezi la masa? Ceasu’ Rau e raspunsul la asa o-ntrebare: locu-i prietenos, fara sclifoseli, iar cand pui picioru pe terasa, un picut de miros fain de gratar iti spune unde-ai intrat si Bine ai venit!

  S-apoi farfurii bogate te-mbie si te rasfata tomna ca la mama acasa! Trebuie doar s-alegi… si ai de unde: un ciolan afumat, cu fasole boabe, sau poate te-mbie un piept de pui, cu smantana si ciuperci, ori o pastrama de oaie, cu mamaliguta si, de ce nu, un muschi de vita cu ciuperci si costita. Merita sa-ti bati capu, cu cartea de bucate-n fata, daca s-alegi coaste de porc sau coaste de porc hituite. Bineinteles, la gratar, si sigur va veti linge pe deste!

  La fel de sigur e si ca, dac-ar exista Campionatul National de Gratar, finala ar fi la Ceasu’ Rau. Pentru ca la Ceasu’ Rau toate-s facute ca sa te simti Ca la Mama, Acasa!

 • Recenzii

  3.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


  765
  Cristiano Cantini
  18 Noiembrie 2015
  1

  Complimenti molto buono.bravi


 • 503 Creează un Cont Business
  pentru Terasa Ceasu` Rău
  Arrow-right