Centrul de Echitatie Diana


Program

Închis
See schedule

Address

Rasnov, Brasov, Romania, 505400

Despre

Paleta noastra de servicii cuprinde: echitatie, pensiune completa pentru cai si consiliere ecvestra in vederea achizitionarii sau ingrijirii unui cal! In cadrul serviciilor de echitatie, fie ca esti incepator sau avansat, iti oferim sprijin pas cu pas prin cursuri teoretice de ingrijire si cunoastere a calului, sau cursuri de initiere si perfectionare in practica calariei. Veti invata sa calariti corect si veti deprinde baza in echitatie!

Centrul este deschis in orice sezon si va ofera urmatoarele servicii: inchirieri trasuri pentru nunti, participari la festivaluri si targuri rurale, consiliere in cumparari, vanzari de cai, excursii calare in grup – calatorie in teren variat in Cheile Rasnoavei catre Trei Brazi – Predeal (3 ore dus-intors) cu insotitor, plimbari cu trasura, caruta sau sania, cursuri pentru incepatori – in manej cu instructor. Caii nostrii sunt foarte blanzi, raspund foarte bine la comenzi si sunt o companie mai mult decat placuta.
Garantam o experienta foarte placuta si indiferent de anotimp, merita sa popositi la noi, si sa va lasati antrenati intr-o mica aventura inedita pentru unii si relaxanta pentru toata lumea!

Centrul de echitatie Diana - Rasnov ofera servicii de pensiune completa si toate tipurile de formare profesionala atat pentru cal cat si pentru dumneavoastra. Asiguram hrana zilnica de buna calitate, ingrijire 24/24h, periaj zilnic, asistenta medical veterinara, padocuri special amenajate destinate intretinerii si miscarii in aer liber in grupuri sau privat, manipulare cu atentie a animalelor!

Fotografii

Alte sugestii

Echitatie Brasov

Centru echitație

Centrul de Echitatie Bălţile Cişmaşu - Brasov

Centru echitație

Centrul de Echitatie Diana

Centru echitație

Echitatie Cismasu Brasov

Centru echitație

Spiritul Cailor - Echitatie Poiana Brasov

Centru echitație