• 439

  Grand-Restaurant
  2 recenzii

 • La Grand Restaurant veti gasi pe langa un meniu sănătos, echilibrat, preţuri accesibile, o servire prompta si un prilej pentru socializare si deconectare, iar ambianta va face ca toate acestea sa va ofere momente si amintiri minunate.

  Fie ca a sosit momentul sa va uniti destinul cu jumatatea dumneavoastra, fie ca doriti sa va bucurati alaturi de rude si prieteni la sosirea unui nou membru in familie, sau pur si simplu, vreti sa petreceti o seara de neuitat alaturi de colegi, sau un bal ca in povesti, acest eveniment special trebuie sa aiba loc intr-un cadru memorabil.

  Grand Restaurant va ofera un pachet complet pentru un astfel de eveniment. Cu o capacitate de 250 de locuri in Salonul Clasic si 350 de locuri in Salonul Modern, intr-un cadru minunat , cu o arhitectura deosebita, dispunand de spatiu pentru orchestra, loc de dans si cu preparate culinare de exceptie venim cu drag in intampinarea dorintelor dumneavoastra.

 • Recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


  712
  Bianca Loredana
  5 Ianuarie 2016
  5


 • 439 Creează un Cont Business
  pentru Grand-Restaurant
  Arrow-right