• 465

  Prato Business Park
  1 recenzie

 • Pentru dumneavoastra, am deschis Cantina Restaurant Prato in cadrul Brasov Business Park, str. Ionescu Crum nr. 1 (in zona comerciala Calea Bucuresti). Avem o capacitate de 180 de locuri intr-un ambient placut, o echipa de profesionisti implicati total cu scopul de a va oferi un meniu international variat, gustos si sanatos din cele mai proaspete ingrediente alese cu grija pentru dumneavoastra.

  Programul restaurantului este intre orele 08:00 – 17:00.

  De asemenea, in cadrul Business Park, functioneaza Cafeneaua Prato cu o capacitate de 90 de locuri. Suntem bucurosi sa va oferim diferite tipuri de cafele incepand cu clasicul espresso, preparate cu renumita cafea italiana Lavazza, fresh-uri proaspat stoarse, ceaiuri aromate, bauturi racoritoare si alcoolice acompaniate de sandwichuri proaspete, produse de patiserie, precum si un asortiment variat de prajituri si torturi.

  Cafeneaua Prato Business Park este locul ideal pentru a lua un mic dejun, a savura o cafea dupa un pranz delicios, a va bucura de un desert, a interactiona cu colegii sau pentru a avea o intalnire de business.
  Program cafenea 08:00 – 17:00.
  Locuri de parcare disponibile.

  Va asteptam cu drag!

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  19 Noiembrie 2016
  5

  Lasa calculatorul sa lucreze pasiv pentru bani, alege pachetul pe care-l vrei si castigul tau poate sa fie (597$-4$/zi)(1577$-10.8$/zi)(2777-19$/zi) pt inchirierea pc. sau laptop personal prin internet. Inscrie-te cu nr de telefon: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac.


 • 465 Creează un Cont Business
  pentru Prato Business Park
  Arrow-right