• 516

  Trattoria La Tavola Calda
  2 recenzii

 • Trattoria La Tavola Calda s-a nascut din dorinta de a avea Italia acasa cu tot farmecul culinar si flerul mediteranian al ei.

  Iar Italia asa cum am descoperit-o noi te primeste intr-o atmosfera calda `ca acasa`, te serveste cu bucate veritabile, nu doar care au denumirea italiana sofisticata, dar ingredientele originale italiene si o reteta autentica in spate.

  "La tavola calda" este alaturi de tine cu un cappuccino fierbinte in diminetile reci dar insorite, te asteapta cu un pranz delicios imbibat cu miresme italiene sau este la dispozitia ta cand vrei sa iei cina in oras alaturi de persoanele dragi.

  Restaurant La tavola calda este ca o vacanta in Italia, ori de cate ori ai nevoie sa evadezi din cotidian si sa te scufunzi in arta culinara a Italiei, la tine acasa!

  Capacitatea este de 38 locuri in sala + 6 locuri la bar.

 • recenzii

  5.0
  (2 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  16 Noiembrie 2016
  5

  Lasa calculatorul sa lucreze pasiv pentru bani, alege pachetul pe care-l vrei si castigul tau poate sa fie (597$-4$/zi)(1577$-10.8$/zi)(2777-19$/zi) pt inchirierea pc. sau laptop personal prin internet. Inscrie-te cu nr de telefon: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac. Bafta


  464
  Constantin Stingu
  15 Octombrie 2016
  5


 • 516 Creează un Cont Business
  pentru Trattoria La Tavola Calda
  Arrow-right