• 460

  Oaki club
  0 recenzii

 • Petreceri copii si evenimente corporate pentru copii cu programe de distractie, animatori si accesorii complete la petreceri pentru copii, evenimente corporate pentru copii, petreceri tematice copii, lansari de produse, evenimente si petreceri pentru copii in hoteluri, magazine si companii, petreceri de botez, petreceri de Craciun, petreceri de Paste ... organizate pe intreg teritoriul Romaniei.

  Oaki® Petreceri pentru copii si evenimente corporate are 8 ani de experienta in industria de divertisment pentru copii din Romania si organizeaza evenimente si petreceri copii pe intreg teritoriul Romaniei.

  Intreaga echipa Oaki® Junior este mandra de ceea ce face si lucreaza in stransa colaborare cu clientii corporati si mamele si taticii pentru a se asigura ca fiecare mic detaliu al petrecerii este perfect realizat. Avem capacitatea sa furnizam la petrecerile copiilor orice personaj de animatie sau erou indragit din filmele pentru copii cat si servicii si programe de animatie si divertisment ce vor transforma orice petrecere de copii intr-un eveniment memorabil de magie si stralucire. Programele de divertisment si tematicile de petrecere pentru copii se bazeaza pe scenarii antrenante, interactive, diverse si distractive fiind special concepute pentru fiecare eveniment organizat.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 460 Creează un Cont Business
  pentru Oaki club
  Arrow-right