• 525

  Am Rosenanger
  1 recenzie

 • Intr-un oras unde istoria si arhitectura se completeaza spre deliciul turistilor, restaurantul Am Rosenanger este situat exact in inima lui dandu-i o nota de savoare si eleganta.

  Piata Enescu reprezinta un adevarat reper social si cultural unde vechiul si noul par a conlucra spre a da nastere unei atmosfere cu adevarat unice. Din punct de vedere etimologic, restaurantul isi preia numele de la vechea denumire a pietei, respectiv Prundul Rozelor (in limba germana Rosenanger), un loc unde trandafirii isi etalau maretia pe prundisul din aceasta zona.

  Ideea reintroducerii numelui vechi al pieței inca persista, dar din considerente pentru marele George Enescu, lucrurile sunt departe de a fi incheiate. Asadar, Am Rosenanger continua traditia saseasca de pe meleagurile romanesti, aducand pe mese, preparate din Tara Barsei si nu numai.

  Pentru cei ce doresc sa-si petreaca o dupa-amiaza linistita intr-un mediu natural, restaurantul Am Rosenanger a creat pentru acestia o terasa unde vara florile farmeca ochiul oricui se opreste spre a le admira.

  Avand o capacitate de 35 de locuri in incinta restaurantului şi 30 pe terasa, este locatia perfecta pentru a savura cateva din delicioasele specialitati germane, austriece sau elvetiene precum Wiener Schnitzel sau Zurcher Geschnetzeltes in compania prietenilor sau a persoanei iubite.

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 525 Creează un Cont Business
  pentru Am Rosenanger
  Arrow-right