• 469

  Rotmans
  1 recenzie

 • Restaurantul Rotmans s-a infiintat in 1992. De atunci si pana azi localul a atras tot mai multi clienti deoarece reprezinta un punct de atractie prin originalitate si serviciile oferite. Situat aproape de centrul Brasovului, se distinge prin arhitectura inspirata din arta si traditia romaneasca.

  Terasa Rotmans, o adevarata oaza de verdeata, este locul ideal pentru a te relaxa in susurul apei si a discuta in liniste. Atmosfera este relaxanta, ideala atat pentru (pizza) un pranz, cat si pentru o cina in aer liber. Decorata in stil rustic si cu o capacitate de 120 de locuri, terasa te face sa te gandesti la urmatoarea vizita in local.

  Barul cu o capacitate de 80 de locuri este ideal pentru o intalnire de afaceri, pentru o iesire cu prietenii (pizza), dar si pentru o intalnire romantica. Barul este dotat cu instalatie de aer conditionat si purificatoare de aer.

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 469 Creează un Cont Business
  pentru Rotmans
  Arrow-right