• 504

  Casa Ungurească
  1 recenzie

 • Născut la sfârșitul lui 2006 din tradiționala colaborare româno-maghiară (două unguroaice cu soți români), restaurantul CASA UNGUREASCĂ din Brașov are renumele unui loc unde ”se mănâncă bine”. Și asta pentru că se știe, ca unguroaicele n-o face nimeni... Mâncarea, nu vă gândiți la prostii!

  Un restaurant cu o atmosferă caldă şi intimă, cu un meniu deosebit, care te face să te simţi ca acasă şi să nu-ţi mai vină să pleci, un restaurant care aduce aici o mică parte a Ungariei.

  Specificul unguresc al locaţiei este menţinut de muzica specifică, mult lemn, perdele şi feţe de masă ungureşti, lucrate manual, ceramică tradiţională, usturoiul şi ardeiul iute prezente în decorul sălii şi mai ales de mâncăruri. Pe pereţi sunt poze din Braşovul vechi, cu mici notiţe în maghiară şi germană.

  Amplasamentul favorabil oferă şi o privelişte deosebită spre Tâmpa, iar vara e deschisă o terasă mare cu vedere spre munte. Un loc important de întâlnire pentru prieteni, familie, oameni de afaceri, satisfăcându-le toate pretenţiile.

  CASA UNGUREASCĂ este singurul restaurant (din România) acreditat de către "Comisia Europeană de Supraveghere a Calităţii Gulaşului" şi premiat cu titlul „Gulaşul integrării".

  Restaurantul CASA UNGUREASCĂ este „un restaurant picant ".

  Vă aşteptăm să vă convingeţi cu propriile papile gustative!

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  17 Noiembrie 2016
  5

  Lasa calculatorul sa lucreze pasiv pentru bani, alege pachetul pe care-l vrei si castigul tau poate sa fie (597$-4$/zi)(1577$-10.8$/zi)(2777-19$/zi) pt inchirierea pc. sau laptop personal prin internet. Inscrie-te cu nr de telefon: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac. Bafta


 • 504 Creează un Cont Business
  pentru Casa Ungurească
  Arrow-right