• 549

  The Vintage Pub
  1 recenzie

 • Un pub situat ultracentral, care e foarte elegant, iar dacă-i treci pragul intri într-o atmosferă călduroasă şi plăcută, chelneri tineri şi profi, vedere superbă spre muntele Tâmpa, dar şi spre oraş, mai ales de la etaj, de unde ţi se deschide o privelişte pur şi simplu încântătoare, muzica e bună şi nu te deranjează, ci din contra, e un fundal minunat.

  Barul de la parter este amenajat cumva aparte, iar lângă el e un raft cu cărţi foarte, foarte bine alese. Un loc numai bun pentru ceaiul sau cafeaua de dimineaţă, dar şi pentru o întâlnire cu prietenii sau cu omul drag, seara sau în orice clipă a zilei.

  La Vintage Pub Braşov găsim orice băutură-ţi pofteşte sufletul, dar şi mâncărurile-s foarte gustoase. Noi am încercat un platou Vintage, compus din aripioare de pui, coaste de porc, cartofi wedges, muşchi de vită şi sos barbeque. Dacă ajungi prin Livada Poştei – intră şi-n The Vintage Pub, la o cafea sau un suc.

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 549 Creează un Cont Business
  pentru The Vintage Pub
  Arrow-right