• 451

  Coral
  1 recenzie

 • Va invitam sa petreceti clipe de neuitat!

  Preparate culinare deosebite, o atmosferă plăcută şi servire ireproşabilă.

  Restaurantul Coral este locul perfect pentru tine, fie ca doresti sa petreci o seara obisnuita sau sa serbezi un eveniment important din viata ta.

  Prospetimea produselor oferite, creativitatea si experienta bucatarilor nostri, precum si nivelul de servire impecabil asigurat de personalul calificat in domeniu vor face din evenimentul dumneavoastra unul de neuitat.

  Echipa noastra de profesionisti cu experienta in organizarea oricarui eveniment, va ofera flexibilitate deplina in alcatuirea meniului si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra. Aveti disponibila o diversitate de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice.

 • Recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  8 Noiembrie 2016
  5

  Lasa calculatorul sa lucreze pasiv pentru bani, alege pachetul pe care-l vrei si castigul tau poate sa fie (597$-4$/zi)(1577$-10.8$/zi)(2777-19$/zi) pt inchirierea pc. sau laptop personal. Inscrie-te: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac. Pt inf. suplimentare si conf. calculator ma puteti contacta 0741125771 bafta.


 • 451 Creează un Cont Business
  pentru Coral
  Arrow-right