• 546

  La Comitet
  1 recenzie

 • In spatele fiecarui concept sta istoria ce devine povestea lui. Comitetul s-a nascut in timp, inca din copilarie, cand poate nu stiam cu exactitate ce inseamna un comitet dar simteam cu totii ca vrem sa facem parte din ceva important, ceva organizat… ca “cei adulti”.

  Comitetul inseamna locul pe care ti-l doresti inca de cand joci sotron, desenzi oameni cu capete rotunde si organizezi concerte cantate la tubul de spray. Au trecut cativa ani peste vremurile cand fumam creioane si nu stiam sa scriem, dar semnam acte importante. Acum, am dezvoltat toate visele invelite cu putina experienta, seriozitate, profunzime si calitate in ceva real.

  Si cum Sufrageria casei este oglinda unei familii, locul in care se aduna toate povestile, La comitet este casa cu trei sufragerii. Fiecare incapere cu personalitatea ei definita prin culorile calde si detalii discrete. De la primele raze de soare ale diminetii iti vom deschide usa cu un miros prospat de cafe pe tonuri de jazz si blues. Si pentru ca adoram atat de tare acest ritual al diminetii ne vom juca cu cat mai multe retete si arome speciale. Iar cu dupa-amiezele la limonade, fresh-uri si ceaiuri facem trecerea la serile tarzii cu cocktailuri, vinuri rafinate si alte specialitati.

  N-am pus papucii de casa la intrare si nici periuta de dinti la baie, dar am incercat sa aducem aici atmosfera de acasa. O casa mare si colorata, cu carti si muzica buna cu moment speciale penru fiecare zi. Momente pe care le cream impreuna in seri de muzica unplugged la un pahar de vin, piese bune de teatru la o cana de ceai si filme din toate timpurile.

  Sfarsitul de saptamana il coboram la un alt nivel si cand spun asta ma refer la petreceriile si concertele cu un alt numar de wati.

  Comitetul are trei legi la baza: energie pozitiva, cultura si bautura.

  Un Like la: www.facebook.com/LACOMITET si vei fi la current cu toate evenimentele ce vor urma.

  Echipa LA COMITET

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 546 Creează un Cont Business
  pentru La Comitet
  Arrow-right