• 555

  City Club
  1 recenzie

 • City Club vine ca o noutate in peisajul brasovean, prin conceptul pe care a dorit sa-l introduca pe piata si anume de club combinat cu functia de bistro.

  City Club poate fi locul ideal pentru intalnirile din timpul zilei cu prietenii sau partenerii de afaceri, fiind un local discret care iti ofera intimitatea de care ai nevoie, insa in acelasi timp este locul ideal pentru a-ti petrece serile daca te afli in cautare de inedit sau pur si simplu doresti sa te detasezi pentru cateva momente de agitatia cotidiana.

  Intrucat localul a fost conceput pentru a avea si functia de bistro aici veti gasi, pe timp de zi, pe langa produsele specifice de club si o gama larga de produse culinare.

  Atat pe timp de zi, dar mai ales vinerea si sambata si in cadrul evenimentelor organizate, localul exceleaza printr-o dotare ultraperformanta de bar, fiind deservita de barmani preparatori profesionisti care iti ofera mixuri de bauturi din cele mai variate.

  Localul este dotat cu utilaje si aparatura de ultima ora, extrem de performante. Un punct forte il constituie sistemul audio-video de ultima generatie, precum si instalatia de lumini care confera localului o atmosfera inedita.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  601
  Kairos Invitatii
  31 Octombrie 2016
  5

  Daca inchiriezi calculatorul tau de acasa prin internet castigi 4$, 10.8$, 19$ / zi. Eu sunt inscris prin internet cu cont de platinum 2777$ si totul este corect si transparent exact ca intr-un fisier excel, daca vrei informatii, te pot ajuta telefonic pt. orice problema de configurare. Inscriete gratuit: https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b8ecac


 • 555 Creează un Cont Business
  pentru City Club
  Arrow-right